Teknoloji

Xbox One S Gears of War 4 temasıyla makyajlanıyor

xbox one s gears of war 4Microsoft yenilenmiş oyun konsolu Xbox One S’i geçtiğimiz haziran ayında E3 2016 kapsamında düzenlediği etkinlikte tanıtmıştı. Şirket, çiçeği burnunda konsoluna farklı bir görüntü kazandırmak için de fazla zaman kaybetmedi. Gears of War 4 temasıyla renklenen Xbox One S, kırmızı rengi, lazer işlemeleri ve kan lekesini andıran desenleriyle dikkat çekiyor. Gears of War 4 versiyonu, Xbox One S’in ilk özel versiyonu olma niteliğini taşıyor.

Xbox One S Gears of War 4 versiyonunda 2 TB kapasiteli sabit disk bulunuyor. Oyun kumandası da Gears of War 4 temasıyla özelleştirilen konsolun kutusundan özel bir indirme kodu da çıkıyor. Bu kodla 11 Ekimde satışa sunulacak Gears of War 4 indirilebilecek. Söz konusu kod, çok oyunculu oyun haritaları gibi içerikleri de kullanıcılara ulaştıracak. Kod sayesinde oyunun Windows 10 versiyonuna erişmek de mümkün olacak.

Xbox One S Gears of War 4 versiyonu 449 dolardan satılacak

Oyuna bu imkanı Microsoft’un Xbox Play Anywhere girişimi veriyor. Standart Xbox One S’in ABD satış fiyatı 299 dolar olarak belirlenirken, Gears of War temalı versiyonun fiyat etiketinde 449 dolar yazacak. Bu fiyat stoklar imkan tanıdığı sürece geçerli olacak. Özel temalı kumandalar ise 13 Eylülde 74.99 dolar karşılığında satışa sunulacak. Microsoft’un farklı tasarımıyla dikkat çeken yeni konsolunun ön sipariş süreci ise şimdiden başlamış durumda.

İLGİLİ HABERLER