Teknoloji

Xbox One S Fortnite paketi özel Xbox kıyafetini de beraberinde getiriyor

xbox one s fortnite

Nintendo‘nun ayak izlerini takip eden Microsoft da Fortnite için özel bir paket çıkarttı. Xbox One S Fortnite paketinde beyaz renkli ve 1 TB kapasiteli Xbox One S, oyunda kullanılabilecek bir miktar oyun parası ve Epic Games‘in popüler Battle Royale oyununun tam sürümünün indirme imkanını barındırıyor.

Microsoft’un herkes için ücretsiz olan oyunu özel bir fırsat gibi sunması dikkat çekse de, paketin dikkat çekici yönünü oyunda kullanılabilecek özel Xbox kıyafeti ve aksesuarları oluşturuyor.

Fortnite için hazırlanan özel Xbox kıyafeti, Eon adını taşıyor. Bu kıyafete Epic Aurora planör ve Rare Resonator kazma eşlik ediyor. Bu kostüm ve aksesuarlarla birlikte oyuncuların Fortnite karakterlerinin dev bir Xbox kumandası gibi görüneceğini söylemek yanlış olmayacaktır. Pakete sahip olmak isteyenlerin 299.99 dolar ödemesi gerekiyor.

Xbox One S Fortnite paketiyle sunulan özel Xbox kıyafeti, cihaz üreticileri nezdinde yeni bir yaklaşımın moda hâline geldiğini gösteriyor. Samsung da kısa süre önce Galaxy Note 9 için özel bir Fortnite kıyafeti hazırlatmıştı. Kıyafetler, Fortnite’ın aylık 300 milyon doları aşan oyun içi gelirlerinde önemli bir yere sahip. Kıyafetlerin oyunda gördüğü ilgi, cihaz üreticilerinin tercihinin daha iyi anlaşılmasını sağlıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER