ManşetlerSatın Alma Rehberi

Microsoft Xbox One S oyun konsolunda bugüne özel dikkate değer indirim

xbox en iyi oyunlar 2020 summer game fest
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Microsoft geçtiğimiz günlerde gelecek nesil oyun konsolu Xbox Series X‘in tasarımını gösterdi. Bu demek oluyor ki, gelecek yıl bu zamanlarda yepyeni bir oyun konsolu göreceğiz. Ancak yeni bir oyun konsolu sahibi olmak için bir yıl daha beklemek istemiyorsanız, uygun bir indirimle Xbox One S’e sahip olmanız mümkün.

Hepsiburada, Microsoft Xbox One S 1 TB All-Digital Edition oyun konsolunu, içinde üç adet oyunun bulunduğu, aynı zamanda iki adet oyun kumandası ve 1 yıllık EA Access erişimiyle birlikte indirimli olarak sunuyor. Bu paketin normal fiyatı 2849 TL iken, yüzde 30’u aşan bir indirimle 1799 TL’ye, bugüne özel fiyatla sahip olma imkanı mevcut. Xbox One S oyun konsolu 1 TB kapasiteye sahip. All-Digital Edition olduğu için disk yuvası yok, oyunların dijital versiyonları konsola yüklenip oynanıyor.


Microsoft Xbox One S 1 TB All-Digital Edition 4K Ultra HD Oyun Konsolu + 3 Ön Yüklü Oyun + 2 Kol + 1 Yıllık EA Access

%30 indirim 2.849,00 TL1.999,00 TL
SEPETTE %10 1.799,00 TL

SATIN AL


Paket dahilinde üç oyun ön yüklü sunuluyor ve bunlar da popüler oyunlar: Minecraft, Sea of Thieves ve Fortnite. Konsolla birlikte iki adet oyun kumandası da veriliyor. Aynı zamanda EA Access için 1 yıllık ücretsiz erişim de oyun konusunda sıkıntı çekmemenizi sağlayacaktır.

Xbox One S 4K HDR desteğine sahip. Ses tarafında ise Dolby Atmos ve DTS:X desteklerini barındırıyor. 1 TB kapasite de oyunlar için yeterli olacaktır. Sekiz çekirdekli AMD Jaguar işlemci taşıyor.

Bugüne özel olarak büyük indirimle sunulan bu konsol paketi hem sizin için, hem de hediye vermeyi düşündüğünüz kişi için oldukça isabetli bir seçim olacaktır.

İLGİLİ HABERLER