Manşetler

Xbox One kasım ayında 21 ülkede satışa sunulacak (güncellendi)

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Microsoft geçtiğimiz ay içinde tanıttığı Xbox One’ın piyasaya çıkacağı tarihi ve satış fiyatını E3 2013’te düzenlediği etkinlikte duyurdu. Şirketin yeni nesil oyun konsolu kasım ayında 21 ülkede satışa sunulacak. Xbox One’ın ABD satış fiyatı 499 dolar olarak açıklanırken; Birleşik Krallık fiyatının 429 pound, Avrupa satış fiyatının ise 499 avro olduğu duyuruldu. Microsoft bu 21 ülkenin hangileri olacağınıysa şu an için açıklanmış değil.

xbox-one-220513 (640 x 441)

Xbox One paketlerinde konsolla birlikte bir adet oyun kumandası, yeni Kinect ve Xbox Live Gold’un 14 günlük deneme paketi yer alacak. Microsoft bu pakete ek olarak Xbox One’a sahip olacak ilk grup için özel bir set hazırlıyor. Xbox One Day One Edition adını taşıyan set için Microsoft özel bir ambalaj kullanırken, kumanda cihazında da ayrı bir tasarımın kullanılacağı belirtildi.

Ryse: Son of Rome, Forza Motorsport 5, Kinect Sports Rivals ve Dead Rising 3 oyunları için ön sipariş verenlere de çoklu oyun haritaları ve ek oyun içi özellikleri gibi ekstraların sunulacağı da E3 etkinliğinde duyuruldu. Microsoft Xbox One ile birlikte Xbox One Play & Charge kitleri ve Xbox One Sohbet Kulaklığı’nı da piyasaya sürecek. Xbox One Day One Edition gün itibarıyla Amazon’da ön siparişe çıktı.

Güncelleme: Microsoft Xbox One’ı kasım ayında ABD, Fransa, Hollanda, Kanada, Almanya, İsviçre, Meksika, İspanya, Rusya, Brezilya, İtalya, İsveç, Avusturalya, İrlanda, Norveç, Yeni Zelanda, Belçika, Finlandiya, Birleşik Krallık, Avusturya ve Danimarka’da satışa sunacak.

İlgili >> Amazon, The Verge

İLGİLİ HABERLER