Eğlence

Xbox One için çıkacak popüler oyunlar ve fragmanları

Microsoft E3 2014’te düzenlediği etkinlikte odak noktasının oyunlar olacağını daha önce açıklamıştı. Bu sözünü tutan şirket yıl sonunda Xbox One için yayınlanacak pek çok oyunu görücüye çıkarırken, 2015’in başlarında çıkacak oyunların müjdesini de verdi. Halo ve Fable gibi klasik favorilerin yanı sıra, Sunset Overdrive ve The Division gibi oyunlar önümüzdeki dönemde Xbox One’ın oyun katalogunu zenginleştirecek. Xbox One için yayınlanacak popüler oyunlardan bazılarına ait fragmanları aşağıda bulabilirsiniz.

halo-xbox-one-110614

Halo: The Master Chief Collection

Halo serisinin bugüne kadar yayınlanan dört oyunlarını Xbox’a özel olarak bir araya getiren Microsoft, oyunların hepsini Xbox One’ın gücünden faydalanmaları adına elden geçirdi. Microsoft’tan yapılan açıklamada bu koleksiyonda bulunan tüm Halo oyunlarının 60 fps’de 1080p olarak çalıştıkları ifade edildi.

Halo 5: Guardians Multiplayer Beta

Halo: The Master Chief Collection geçmişi yakalamak için mükemmel bir yol olmasının yanı sıra geleceği de önceden görmeyi mümkün kılıyor. Bu dört oyunluk koleksiyonu satın alanlar, Halo 5: Guardians’ın aralık ayında yayınlanacak çoklu oyuncu beta sürümüne de erişim imkanına sahip olacak.

Call of Duty: Advanced Warfare

Call of Duty serisinin en yeni oyununda savaş Güney Kore’nin başkenti Seul’e taşınıyor. Oyunun fragmanı pek çok aksiyon sahnesini ve sayısız patlamayı oyunculara göstererek heyecanı artırıyor.

Forza Horizon 2

Forza Horizon 200’ü aşkın araç, dinamik hava durumu bilgileri ve ilk kez Forza Motorsport 5’te görülen drivatars ile ikinci tur için geliyor. Oyun 30 Eylülde yayınlanacak.

Crackdown

Karmaşanın zirvesini temsil eden Crackdown’da Xbox One’a yeni katılan oyunlar arasında yer alıyor. Yayınlanan ilk fragman aktüel oyun görüntüleri namına pek bir şey vadetmese de, Pacific City’ye dönmeyi bekleyenleri heyecanlandıracak cinsten.

Sunset Overdrive

Sunset Overdrive için yayınlanan fragman başlangıçta ortalama bir FPS oyunu imajını verse de, daha sonra işin öyle olmadığı anlaşılıyor. Xbox One için hazırlanan oyun 28 Ekimde yayınlanacak.

The Division

The Division’da ajanlar bir salgın hastalığa yenilen New York’a düzen getirmek için çalışıyor. Microsoft içinse Xbox One’ın sonradan eklenebilir içeriğin ilk kez geleceği platform olması daha büyük bir önem taşıyor. Oyunun fragmanıysa, şu an için, YouTube’dan kaldırılmış durumda.

Fable Legends

Fable Legends Microsoft’un uzun süreli RPG serisinin son halkasını oluşturuyor. Oyunun çoklu oyun betası bu yılın sonunda yayınlanacak.

Rise of the Tomb Raider

Oyunseverler 2013’te Lara Croft’un muhteşem geri dönüşüne şahitlik etmişti. Croft geri dönüş macerasını devam oyunuyla sürdürüyor. Kahramanımız bu yeni oyunda bildikleri nedeniyle kendisini öldürmekle tehdit eden bir gölge organizasyona karşı mücadele ediyor.

İLGİLİ HABERLER