EğlenceTeknoloji

Yeni Xbox One konsolunuz için en iyi oyunlar

xbox en iyi oyunlar 2020 summer game fest

Xbox One X ve Xbox One S, hâlihazırda bir oyun konsolu almak isteyenlerin önündeki en iyi seçenekler arasında bulunuyor. 2020’yi yeni bir Xbox One konsol ile karşılayanların oynayabileceği en iyi seçeneklerden bazılarını sizler için sıraladık.

The Outer Worlds

RPG unsurlarıyla süslenmiş, FPS formatında bir oyun arayanlar için Obsidian imzalı The Outer Worlds, muhteşem bir seçim olabilir. The Outer Worlds akıllara Fallout serisini getirse de, buna pek şaşırmamak gerekiyor. Zira Fallout: New Vegas’ın da altında Obsidian’ın imzası bulunuyor. Karakter bakımından zengin bir oyun olan The Outer Worlds, farklı boyutları olan hikayesiyle de ilgi uyandırmayı başarıyor.

Gears 5

Gears serisinin en yeni oyunu, serinin şimdiye kadarki en iyi oyunu olarak da tanımlanabilir. Gears serisinin alışılagelmiş yönlerini barındıran Gears 5, bir yandan da çok oyunculu moduyla yepyeni ufuklara yelken açmayı sağlıyor.

Devil May Cry 5

Devil May Cry 5 gibi kendi güçlerinin üstüne dayanan oyunların sayısı yok denecek kadar azdır. Oyuncular sadece birkaç dakika içinde kendilerini Devil May Cry 5‘in yoğun aksiyonunun içinde bulabiliyor ve bu aksiyondan çıkmak hiç kolay olmuyor. Devil May Cry 5 serinin beşinci oyunu olsa da, seriyle yeni tanışanlara da sıcak bir merhaba diyor.

Apex Legends

ea apex legendsRespawn Entertainment denince pek çok kişinin aklına Titanfall veya Star Wars Jedi: Fallen Order gibi oyunlar gelse de, şirketin ücretsiz olarak sunduğu Apex Legends 2019’un parlayan yıldızlarından biri oldu. Fortnite ve PUBG gibi büyük savaş oyunlarını hatırlatan Apex Legends‘ta oyuncuların en tepeye çıkmak için sadece bir şansı oluyor. Akıcı oyun akışı, geniş silah katalogu ve karakter sınıfları ise Apex Legends‘a ayrıcalıklı bir konum sağlıyor.

Outer Wilds

Eğer evreni kendi hızında keşfedebileceğiniz, “kısık ateşte pişen” bir oyun arıyorsanız, Outer Wilds‘a mutlaka bir şans vermelisiniz. İlk birkaç saat masum bir uzay oyunu gibi görünse de, biraz daha fazla zaman geçirince oyunun derin yönü ortaya çıkıyor. Outer Wilds, tanıdığınız herkese bahsetmeyi isteyeceğiniz bir oyun olarak tanımlanabilir.

Untitled Goose Game

Untitled Goose Game‘de oyuncular biraz sıra dışı bir kahramanın kontrolünü ele alıyor. Oyuncular, biraz sinirli bir kazı yöneterek küçük bir şehri adeta yıkıp yok etmeye çalışıyor.

Void Bastards

Void Bastards, oyunculara her deneyimde farklı bir yapı sunuyor. Kontrol edilecek karakterlere, oynanan bölümün nasıl şekilleneceğine ve sondaki ödüllere zar atılarak karar veriliyor. Her şeyin sürekli değişmesinin renk kattığı oyunun tasarımının da son derece göz alıcı olduğunu belirtmekte fayda var.

İLGİLİ HABERLER