Teknoloji

Xbox Mini Fridge buzdolabı yurt dışında ön satışa çıkıyor

xbox mini fridge buzdolabı

Microsoft’un Xbox Series X şeklindeki mini buzdolabı, önümüzdeki hafta yurt dışında ön satışa sunulacak. Xbox Mini Fridge, 19 Ekim’de ABD, Birleşik Krallık ve Avrupa’da ön siparişe çıkacak ve sırasıyla  99,99 dolar, 89.99 pound ve 99 avro fiyatlarla sunulacak.

Mini buzdolabının aralık ayı içinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Microsoft satışlar için ABD’de Target, Birleşik Krallık’ta Game ve Avrupa’da GameStop EU, Micromania veya Toynk ile iş ortaklıkları kurdu. Xbox Gear Shop, buzdolabını Kanada’da satacak ve Microsoft, ön sipariş detaylarının çok yakında hazır olacağını söyledi.

Xbox Mini Fridge, 12 kutuya kadar içecek alabilir ve kapı içinde atıştırmalıkları tutmak için tasarlanmış iki rafa sahiptir. Cihazı şarj etmek için ön tarafında bir USB portu bile var. Ayrıca rahatça taşınabilir olabilmesi için bir DC güç adaptörü ile donatılmıştır. Mini buzdolabı, Microsoft’un bu yılın başlarında düzenlediği bir Twitter anketinde Skittles’ı mağlup etmişti. Microsoft bu sonucun ardından cihazı yapma sözü vermiş ve bu yılın ilk yarısındaki E3’te ilk gösterimini yapmıştı.

Xbox Mini Fridge, Microsoft’un Xbox Series X’in kutu gibi ve buzdolabına benzer şekliyle ilgili ilk dalga geçen internet görsellerine verdiği bir cevap niteliğini de taşıyor. Microsoft, şekli hakkında dalga geçmişti, E3’teki etkinliğinde mini buzdolabı duyurusunu yaparken bunun “dünyanın en iyisi” olduğunu söylemişti. Hatta “Xbox Velocity Soğutma Mimarisi” ile en güçlü mini buzdolabı olduğunu söylemişti. Hatta Microsoft, geçen yıl tam boyutlu ve Series X biçiminde bir buzdolabını da hediye etmişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER