Eğlence

Xbox Game Pass’e yeni oyunlar ekleniyor, mağazada Anime Ayı kutlanıyor

xbox game pass

Xbox One konsolunda 100’den fazla Xbox One ve Xbox 360 oyununa sınırsız erişim sunan Xbox Game Pass platformuna Şubat ayında yeni oyunlar ekleniyor. The Walking Dead ve Pumped BMW Pro dün itibarıyla platformda yerlerini alırken, şubat ayının kalan günlerinde de oyuncuların karşısına yeni seçenekler çıkacak. 14 Şubat’ta De Blob, 15 Şubat’ta Crackdown 3 ve 21 Şubat’ta Batman:Return to Arkham, Xbox One oyuncularıyla buluşacak. Tomb Raider serisinin en yenisi Shadow of the Tomb Raider da Xbox Game Pass’te serinin diğer iki oyununun yanındaki yerini aldı.

Artık Lara Croft’un maceralarını Xbox Game Pass’le kesintisiz biçimde yaşamak mümkün hâle gelirken, 15 Şubat’ta oyuncularla buluşacak Crackdown 3 de bu ayın dikkat çekici eklemeleri arasında bulunuyor. Yeni adıyla Xbox Game Studios tarafından yayınlanacak olan Crackdown 3, çıkar çıkmaz Game Pass’te yerini alacak. “Wrecking Zone” isimli multiplayer modu sayesinde oyunu diğer oyuncularla oynamak mümkün hâle gelirken, oyunun açık dünyası da heyecan verici bir macera vadediyor.

Xbox Game Pass yeni oyunlarla genişlerken, mağaza tarafında da anime tutkunları için şubat boyunca geçerli olacak yeni bir indirim sunuluyor. Şubat ayı boyunca xbox.com üzerinde sunulan tüm “Dragon Ball” oyunlarında yüzde 50 ve daha yüksek oranlarda indirim uygulanacak. Tam sürüm Tom Clancy?s The Division 2 ile 1 Ay Game Pass ve 1 Ay Live Gold avantajlarının bir arada sunulacağı Xbox One X ve One S paketleri de yakında piyasaya çıkacak.

İLGİLİ HABERLER