EğlenceTeknoloji

Xbox Game Pass ve Xbox Live Gold fiyatlarında Türkiye’ye özel indirim

xbox game pass
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Microsoft‘un oyunculara yeni oyun ve çevrimiçi oyun deneyimiyle buluşturan çevrimiçi üyelik platformları Xbox Game Pass ve Xbox Live Gold‘un Türkiye fiyatlarında indirime gidildi. İndirimin ardından Game Pass’in aylık ücreti Xbox sahipleri için 59 TL’den 29,99 TL’ye, bilgisayar sahipleri içinse 28,99 TL’den 14,99 TL’ye indi.

Live Gold‘un fiyatında da indirime giden Microsoft, aylık ücreti 59 TL’den 29,99 TL’ye çekti. Game Pass ve Live Gold’u bir arada sunan Game Pass Ultimate’ın yeni aylık fiyatı ise 44,99 TL olarak belirlendi. Bu paketin eski fiyatı 84,99 TL idi. Söz konusu yeni fiyatların hepsi 15 Eylül’den itibaren geçerli olacak.

Microsoft tarafından yapılan açıklamada, indirim kararında PC ve konsol oyuncularından gelen geri bildirimlerin etkili olduğu belirtildi. Şirket, fiyatlarda yaklaşık yüzde 60 oranında bir indirim yapıldığına dikkat çekti.

Microsoft’un Xbox abonelik servislerindeki indirimleri sadece aylık fiyatlarla sınırlı kalmıyor. Xbox sahiplerine 500’den fazla oyunu çevrimiçi olarak oynama imkanı sunan ve her ay da dört yeni oyun hediye eden Xbox Live Gold’un yıllık ücreti de 439 TL’den 179,99 TL’ye indirildi. Xbox Game Pass’in yeni yıllık ücreti ise 359,99 TL oldu. PC oyuncularının ise Xbox Game Pass’ten bir yıl boyunca yararlanabilmeleri için 179,99 TL ödemeleri gerekiyor. Sınırlı bir süre için ise ilk kez üye olacaklara özel 3 aylık 28,99 TL fırsatı sunuluyor.

Xbox Game Pass Ultimate aboneliği için özel fırsat

Game Pass, PC için Game Pass ve Xbox Live Gold üyeliklerinin hepsini bir arada avantajlı fiyata sağlayan Game Pass Ultimate’ın 1 aylık üyeliği 84,99 TL’den 44,99 TL’ye inerken ekstra bir kampanyayla ilk kez üye olacaklara 2 ay için yalnızca 11.80 TL’ye sunuluyor. Bu fiyata Xbox Game Pass Ultimate üyesi olan oyuncular, piyasaya sürülmesinden 4 gün önce ister konsolda ister bilgisayarda Gears 5’i oynayabilecek. Ayrıca Game Pass üyeleri Gear 5’in standart sürümüne sahip olurken Xbox Game Pass Ultimate üyeleri 6 Eylül itibarıyla Gear 5 Ultimate Edition sürümünü oynayabilecek.

İLGİLİ HABERLER