EğlenceTeknoloji

EA Play oyunlarının Xbox Game Pass Ultimate abonelerine sunulacağı tarih belli oldu

xbox game pass ultimate ea play

Xbox Game Pass Ultimate aboneleri, EA Play oyunlarına Microsoft’un yeni nesil oyun konsollarının çıkışıyla eş zamanlı olarak erişebilecek. 10 Kasım’dan itibaren EA Play’e Xbox Game Pass Ultimate üzerinden erişilebilecek.

Xbox Game Pass Ultimate aboneleri, aylık 44,99 TL karşılığında xCloud ve Xbox Live Gold’un özelliklerinin yanı sıra EA Play’in geniş oyun katalogundan da yararlanabilecek.

EA Play ile EA’in imzasını taşıyan 60’tan fazla oyuna ulaşmak mümkün olacak. Bu oyunlar arasında The Sims, FIFA ve Mass Effect gibi seçenekler de bulunuyor. Xbox Game Pass’e benzer bir servis olan EA Play’de sadece EA’in oyunları yer alıyor. Game Pass Ultimate aboneleri Windows 10 işletim sistemli bilgisayarlarda da aralık ayından itibaren EA Play oyunlarını indirip oynayabilecek. Böylelikle Xbox Game Pass’in PC kanadında sunduğu seçenekler biraz daha artırılmış olacak.

Xbox Game Pass Ultimate abonelerine EA Play oyunlarını sunmaya hazırlanan Microsoft, kısa süre önce satın aldığı Bethesda’nın klasik oyunlarını da Game Pass kataloguna ekleyecek. Yazılım devi, Bethesda’nun çatı şirketi ZeniMax’i 7.5 milyar dolar karşılığında satın almıştı. 1 Ekim’de Game Pass’e eklenecek olan Doom Eternal, bu grubun ilk oyunlarından olacak. Tam liste ise henüz açıklanmış değil.

İLGİLİ HABERLER