Eğlence

Xbox Game Pass Şubat 2024 ikinci dalga oyunları açıklandı

xbox game pass şubat 2024

Microsoft, Xbox Game Pass abonelik servisinin Şubat 2024 içerik güncellemesinin ikinci. dalgasını duyurdu. Bu ayın ikinci yarısında, aboneleri yedi yeni oyun ve çeşitli oyun içi hediyeler bekliyor. Aynı zamanda, bazı oyunlar da servisten ayrılıyor. İşte detaylar…

Şubat 2024’ün ikinci yarısında Xbox Game Pass’e eklenen yeni oyunlar

Xbox Game Pass, oyunculara sunduğu geniş ve çeşitli kütüphaneyi genişletmeye devam ediyor. Şubat sonuna kadar servise eklenecek yedi yeni oyun arasında, zaten erişime açılan “Return to Grace” ve “Tales of Arise” bulunuyor. 22 Şubat’ta “Bluey: The Videogame”, 27 Şubat’ta “Madden NFL 24” ve “Maneater”, 28 Şubat’ta “Indivisible”, 29 Şubat’ta ise “Space Engineers” oyun severlerle buluşacak. Ayrıca, 5 Mart’ta “Warhammer 40,000: Boltgun” da kütüphaneye katılacak.

Bu oyunlar, çeşitli platformlarda (bulut, konsol, PC) ve Madden NFL 24’ün EA Play üzerinden erişilebilir olacak şekilde sunuluyor. Bu genişletme, Xbox Game Pass’in oyunculara sunduğu çeşitliliği ve erişilebilirliği artırıyor.

Game Pass’ten ayrılan oyunlar

Her ay yeni oyunlar eklenirken, bazı oyunlar da Xbox Game Pass kütüphanesinden çıkarılıyor. Şubat ayında servisten ayrılan oyunlar arasında “Contrast”, “Galactic Civilizations III”, “Darkest Dungeon”, “Hot Wheels Unleashed”, “SD Gundam Battle Alliance”, “Mount & Blade II: Bannerlord”, “Cities: Skylines Remastered”, “Shadow Warrior 3: Definitive Edition” bulunuyor. Ayrıca, 21 Şubat’ta “Atomic Heart” ve 28 Şubat’ta “Merge & Blade” ile “Soul Hackers 2” de kütüphaneden çıkarılacak.

Bu değişiklikler, Xbox Game Pass’in dinamik bir platform olduğunu ve sürekli olarak yenilendiğini gösteriyor. Aboneler, kütüphaneden ayrılan oyunları oynamak için kalan zamanlarını iyi değerlendirmeli.

Xbox Game Pass, sunduğu geniş oyun yelpazesi ve sürekli güncellenen içeriği ile oyunculara değerli bir hizmet sunmaya devam ediyor. Şubat ayında eklenen yeni oyunlar ve servisten ayrılanlar, platformun dinamik yapısını ve oyunculara sunulan çeşitliliği bir kez daha ön plana çıkarıyor. Oyun severler, bu güncellemelerle birlikte yeni maceralara atılma ve farklı deneyimler yaşama fırsatı bulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER