EğlenceTeknoloji

Ocak 2021’de Xbox Game Pass’e eklenecek oyunlar

xbox game pass abone sayısı

2021 yılının Ocak ayına girmemizle beraber Microsoft, nihayet Xbox Game Pass sistemine eklenecek oyunları duyurdu. Oyun dünyasının Netflix’i olarak bilinen ve belki de Xbox’ı ”alınabilir” kılan en büyük etken olarak öne çıkan Game Pass, görünüşe göre yine oyuncuların yüzünü güldürmeye kararlı.

Microsoft, 2021 yılının Ocak ayı içerisinde şu oyunların Game Pass kütüphanesine ekleneceğini duyurdu:

  • Killer Queen Black (5 Ocak)
  • Cyber Shadow (26 Ocak)
  • The Medium (28 Ocak) – (Sadece Xbox Series X/S kullanıcıları için)
  • Yakuza 3, 4 ve 5 Remastered (28 Ocak)

Listede özellikle Yakuza’nın altın gibi parladığını söyleyebiliriz. Eğer Xbox Game Pass abonesiyseniz, Yakuza serisini mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz. Bir hayli keyif alacağınıza eminiz.

Tekrardan listeye dönecek olursak; Game Pass sistemine eklenecek bu oyunlar, Xbox Game Pass abonesi olan herkes için sistemde belirtilen tarihte ücretsiz bir şekilde indirilebilir olacak.

Dilerseniz, fazla vakit kaybetmeden 2021 yılının sisteme eklenecek ilk oyunu olan Killer Queen Black’i mercek altına alalım.

Killer Queen Black nasıl bir oyun?

xbox game pass ocak 2021 killer queen black

Ocak 2021’de Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek oyunların açıklanmasının ardından, oyunseverlerin çoğu için Killer Queen Black merak konusuydu. Biz de Teknoblog olarak oyun hakkında biraz bilgi vermek ve kafalarda oluşan soru işaretlerini gidermek istedik.

BumbleBear Games’in kurucu ortakları Josh DeBonis ve Nikita Mikros tarafından geliştirilen Killer Queen Black, 12 Haziran 2018 tarihinde Nintendo Switch ve Microsoft Windows platformları için piyasaya sürüldü. Killer Queen Black oyununun Xbox platformu için çıkışı ise 11 Ekim 2019 tarihinde gerçekleşti. Multiplayer strateji oyunu olarak tanımlayabileceğimiz Killer Queen Black’de 8 oyuncuya kadar takım oluşturma imkanına sahipsiniz. Gerçek zamanlı strateji oyunu Killer Queen Black’deki asıl amacınız ise takım arkadaşlarınızla sağlam bir sinerji oluşturup karşı tarafın kraliçesini alt etmek.

Ocak 2021 için verilen Xbox Game Pass oyunları arasında ilk sırada yer alan ve Nintendo Switch kullanıcılarının vermiş olduğu puanların baz alındığı oyunun metacritic puanı ise 83.

İlerleyen dönemlerde, Game Pass sistemine eklenen ve eklenecek olan bütün oyunlardan en hızlı şekilde haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin.

 

İLGİLİ HABERLER