EğlenceManşetler

Xbox Game Pass Kasım 2022 oyunları arasında Football Manager 2023 var

xbox game pass kasım oyunları 2022
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Xbox Game Pass Kasım oyunları listesinde yer alan oyunlar arasında dikkati çekenler Return to Monkey IslandVampire Survivors ve Football Manager 2023 oluyor.

Return to Monkey Island, Monkey Island adlı macera oyunu serisinin en yeni oyunu. Eski tarz LucasArts macera oyunlarının can sıkıcı bazı yönlerini düzeltmek için çok ihtiyaç duyulan bazı hoş unsurları ekleyen klasik oyunlara hoş bir saygı duruşu niteliğini taşıyor. İlk olarak eylül ayında Steam ve Nintendo Switch’te piyasaya sürülmüştü. 8 Kasım’da Xbox Series X / S, Xbox Game Pass, PC Game Pass ve PlayStation 5’te erişime açılacak.

Maymun Adası’na dönüş oldukça ürpertici. Eğer duyusal anlamda aşırı yüklenme sunan bir şeyler arıyorsanız, Vampire Survivors mermi yağmuru, silahlar, düşmanlar ve genel kaos ortamıyla aradığınızı size verecektir. Aslında oyun geçen aralık ayında erken erişime açıldı, ancak geliştirici Poncle, ekim ayında çıkardığı 1.0 sürümünden önce oyuna daha fazla özellik, karakter ve seviye ekledi. Vampire Survivors, başlangıçta yalnızca PC ve PC Game Pass için mevcuttu. 10 Kasım’da ise Xbox Series X / S, Xbox One ve Xbox Game Pass’e geliyor.

Xbox Game Pass Kasım oyunları içindeki Football Manager 2023 8 Kasım’da çıkıyor

Xbox Game Pass Kasım 2022 oyunları arasında 8 Kasım’da çıkacak ve ilk gününde gelecek Football Manager 2023 de bulunuyor. Eskiden Xbox sürümü olarak adlandırılan Football Manager‘ın bu özel sürümü, futbolun en önemli alanlarını (transfer pazarı, taktik panosu ve saha) kapsıyor.

15 Kasım’da gelecek Obsidian ve Xbox Game Studios’tan Pentiment ise, Avrupa’nın büyük dini ve siyasi değişim yaşadığı ve dönüm noktasında olduğu bir zamanda, ışıklı el yazmalarından ve basılı tahta baskılardan ilham alan canlı, resimli bir dünyaya adım atmaya imkan veriyor. Bavyera Alpleri’nde kendini cinayetlerin, skandalların ve entrikanın ortasında bulan usta sanatçı Andreas Maler’in izinden yürümelisiniz.

İLGİLİ HABERLER