Eğlence

Xbox Game Pass için aile planı yolda

microsoft xbox game pass

Microsoft’un bu yıl içinde Xbox Game Pass içinde bir aile planı sunmaya hazırlandığı söyleniyor. Windows Central sitesinin haberine göre, bu fikri bir süredir değerlendiren ve üstünde çalışan şirket, yakında konuyla ilgili duyuruyu yapacak.

Aile planı seçeneğiyle Game Pass’e beş kişi ortak bir hesap üzerinden erişebilecek. Hesap başına düşen ücret, normal bireysel abonelik ücretinin altında kalacak. Microsoft’un 365 Aile abonelikleri için kullandığı Aile Hesabı sistemini Game Pass’te de kullanması bekleniyor.

Microsoft’un Xbox ve PC Game Pass ile oyun abonelik servisinin Ultimate versiyonu için ayrı aile planları sunup sunmayacağı bilinmiyor. Şirketin teliflerin üçüncü taraflara nasıl dağıtılacağı konusunda çalışmalar yapması gerektiği belirtiliyor.

Xbox Game Pass için hâlihazırda aylık 29,99 TL ödemek gerekiyor. Ultimate versiyonun aylık fiyatı ise 44,99 TL. Ultimate versiyonda oyuncular çevrimiçi multiplayer deneyimini de yaşayabiliyor. EA Play erişimi de bu versiyonda sunulanlar arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER