Eğlence

Xbox Avatar Editor sonunda oyuncularla buluşuyor

xbox avatar editorMicrosoft geçtiğimiz yıldan bu yana Xbox kullanıcılarına yeni ve kişiselleştirilebilir avatarlar vadediyor. Yazılım devinin bu vaadi, çok sayıda ertelemenin ardından sonunda gerçekleşiyor. Xbox Avatar Editor uygulaması yarından itibaren Xbox Insiders programının üyeleriyle buluşmaya başlıyor.

Yeni uygulamada Xbox kullanıcıları görünüşlerinin yanı sıra avatarlarının giysilerini de kendi tercihleri doğrultusunda düzenleyebilecek. İlk etapta sunulacak giysi ve aksesuar seçeneklerinin sayısı sınırlı olacak olsa da, uzun vadede oyuncuların dolaplarının genişlemesi ve fiziksel görüntü seçeneklerinin de artması planlanıyor.

Microsoft’un avatar portföyü kapsayıcılık bakımından hâli hazırda iyi bir seviyede. Ancak yeni uygulamayla birlikte çeşitlilik biraz daha artacak. Oyunculara vücut tipi, makyaj, takı ve saç renkleri konusunda daha fazla imkan sağlanacak. Farklı saç renklerinin birleştirilebilmesi ise ortaya eğlenceli avatarların çıkmasının önünü açıyor.

Xbox Avatar Editor ile avatarlarını oluşturan oyuncular, diledikleri takdirde uygulama içindeki sanal fotoğraf kulübesine girerek fotoğraflarını çekebilecek. Bu fotoğraf, oyuncular tarafından Gamerpic olarak kullanılabilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER