Teknoloji

Xbox 360 güncellemeyle 2 GB bulut depolama alanına ve yeni özelliklere kavuşuyor

microsoft-xbox-360-270611

Bugünlerde Microsoft’un oyun alanındaki çalışmalarının odağında Xbox One olsa da, yeni nesil konsolun selefi de unutulmuş değil. Xbox 360 için yayınlanan son güncelleme, konsola yeni özellikler ve 2 GB bulut depolama alanı getiriyor. Daha öncesinde Xbox 360, oyunculara 512 MB bulut depolama alanı sunuyordu.

Microsoft’un Xbox One için eski oyun desteği sunmaya başlayacağı göz önüne alınınca depolama alanının artması önem taşıyor. Böylelikle Xbox One’a geçiş yapan oyuncular, bulutta saklanan dosyalar aracılığıyla oyunlarına devam edebilecekler.

Xbox 360, güncellemeyle birlikte otellerde veya diğer ortak bağlantı noktalarında internete bağlanabilecek. Xbox Live ilk olarak bağlantının kullanılabilir olup olmadığını test edecek, ardından kullanıcılara internete bağlanmaları için gerekli talimatlar sunulacak.

Diğer özellikler ise bir süredir Microsoft’un Ön İzleme Programı’nın üyeleriyle test ediliyordu. Arkadaşların etkinliklerini takip etmeyi mümkün kılan Aktivite akışı ve Groove Music ile Microsoft Music & TV uygulamaları da Xbox 360’ın güncellemeyle kazandığı yenilikler arasında bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER