EğlenceTeknoloji

Xbox 10 Ağustos’ta Twitch üzerinden bağımsız oyun etkinliği düzenleyecek

xbox twitch bağımsız oyun etkinliği

Microsoft, gelecek hafta Twitch’te yılın ikinci ID@Xbox bağımsız oyun etkinliğine ev sahipliği yapacak. Akış, 10 Ağustos günü Türkiye saatiyle saat 19.00’da başlayacak. Etkinliği Twitch Gaming ve Xbox kanallarında izleyebilirsiniz.

Xbox, Rebellion ve Chump Squad dahil olmak üzere geliştiricileri ve yayıncıları içerecek olan gösterim sırasında “tonlarca” oyunun sergileneceği belirtiliyor. OlliOlli World ve The Artful Escape gibi oyunlarla ilgili güncellemelerin yanı sıra yeni oyunlar da duyurulacak.

Bazı Xbox Game Pass haberleri de bekleniyor. Mart ayındaki ilk ID@Xbox ve Twitch gösterimi sırasında Microsoft, piyasaya sürüldüğü gün Game Pass’e bağlı olan S.T.A.L.K.E.R. 2, Boyfriend Dungeon ve geçen hafta çıktığından beri büyük ilgi gören The Ascent de dahil olmak 22 bağımsız oyun daha açıklamıştı. Salı günü, Game Pass’e gelmesi bir sürü oyun hakkında daha fazla bilgi edinmeyi bekleyebilirsiniz.

Gösterim, bu ay gerçekleştirilecek tek dikkate değer oyun etkinliği olmayacak. Gamescom 25 Ağustos’ta Opening Night Live etkinliği gerçekleştirecek. Bu iki saatlik etkinlikte ev sahibi ve yapımcı Geoff Keighley’e göre, bu yılın sonlarına doğru çıkması beklenen en büyük oyunlardan bazıları gösterilecek ve ötesinde nelerin geleceğine dair bir bakış sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER