Teknoloji

Apple’ın tek WWDC 2018 donanım duyuruları

iphone x silikon kılıf

iphone x silikon kılıf

Apple’ın WWDC 2018 açılış toplantısı, iOS yüklü telefonlardan macOS yüklü bilgisayarlara kadar her Apple cihazını ilgilendiren yazılım duyurularıyla dolu geçti. Ancak donanım tarafı geçen yılki etkinlikte olduğu kadar bereketli değildi.

Aslında Apple donanım tarafında da bazı ürün duyuruları gerçekleştirdi. Ancak bunlar aksesuarlarla kısıtlı kaldı. Apple, Yaz 2018 dönemi için yeni iPhone kılıfları ve Apple Watch kayışları tanıttı. Bunların arasında yazın ilgi gören renkleri arasında yer alan şeftali, su yeşili ve gök mavisi de bulunuyor. iPhone X, 8 Plus ve 7 Plus için silikon kılıfların fiyatları 179 TL olarak belirlenmişken, iPhone 8 ve 7 için olan versiyonlar 169 TL’den alıcı buluyor. Ayrıca Apple Watch için aynı renklerde çıkarılan Spor Kordon seçenekleri de 219 TL’den alıcı buluyor. 42mm veya 38mm için fiyat değişmiyor.

apple watch pride edition

Öte yandan bir de, şirketin WWDC 2018 sahnesinde de dikkat çektiği, gökkuşağı renklerine sahip Naylon Örme Pride Edition Kordon bulunuyor. Bu Apple Watch kayışı da diğer kordon seçenekleri gibi 219 TL’lik fiyat etiketine sahip. Pride Edition kordon satışlarından elde edilen gelirlerin bir bölümü LGBTQ hakları savunma kuruluşlarına aktarılacak.

İLGİLİ HABERLER