Manşetler

WWDC 2016 canlı yayın saat kaçta ve nasıl izlenir?

wwdc 2016 canlı yayın

wwdc 2016 canlı yayınWWDC 2016 başlıyor. Apple’ın dünyanın dört bir yanındaki geliştiricileri bir araya getirdiği, her yıl merakla beklenen büyük etkinlik bu akşam Türkiye saatiyle 8’de gerçekleştirilecek açılış konuşmasıyla başlıyor.

Etkinliğin öncesinde gelen sızıntılar Siri ile ilgili büyük haberlere tanık olacağımızı gösteriyor. Sanal asistan çok büyük ihtimalle Mac bilgisayarlarda da hizmet vermeye başlayacak. Buna ek olarak dedikodular Apple’ın servis için üçüncü taraf uygulama desteğini açacağını da işaret ediyor. Bu da platformun işleyişi için çok büyük bir değişiklik anlamına geliyor. Bunun yanı sıra Siri ile çalışan, Amazon Echo ve Google Home benzeri bir donanımın çıkacağından da bahsediliyor.

Apple’ın Apple Music ile ilgili bazı değişiklikleri de WWDC 2016 açılış konuşması sırasında duyurması bekleniyor. iOS 10 ve büyük ihtimalle yeni adıyla Mac OS’in yeni sürümüyle ilgili detayları da öğreneceğiz. Bu arada App Store ile ilgili olarak dillendirilen büyük değişiklikleri de unutmamalı.

WWDC 2016 canlı yayın saat kaçta, nasıl izlenir?

Başlangıç saati: Yerel saatle sabah saat 10. Türkiye saatiyle akşam saat 8.

Canlı yayın: Apple her büyük etkinliği gibi bu etkinliği de web sitesi üzerinden canlı yayınlıyor.

WWDC 2016 canlı yayın izle

Canlı yayını OS X sistemlerdeki (10.8.5 ve üstü) ve iOS cihazlarındaki (iOS 6 ve üstü) Safari internet tarayıcılarında veya Windows 10 yüklü PC’lerde çalışan Edge internet tarayıcısında izlemek mümkün oluyor.

Bu arada Apple TV üzerinde bulunan özel etkinlik uygulaması üzerinden de canlı yayını TV’den izlemek mümkün oluyor.

Anlık tweetler: @teknoblog140 hesabı üzerinden yapacağımız anlık paylaşımlarla WWDC 2016 açılış konuşmasının önemli anlarını takip edebilirsiniz.

Ayrıca Teknoblog’da da açılış konuşmasında yapılan duyurularla ilgili haberler, en hızlı şekilde ziyaretçilere ulaştırılacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: WWDC 2016: Neler bekliyoruz, açılış konuşması nasıl izlenir?

İLGİLİ HABERLER