Manşetler

WWDC 2012 canlı anlatım Teknoblog’da

Apple’ın her yılın haziran ayında geleneksel olarak düzenlediği yazılımcı konferansı WWDC bugün itibariyle kapılarını açıyor. San Francisco’daki Moscone West Center’da düzenlenecek olan etkinliğin açılış toplantısı bu akşam yapılacak. Tim Cook’un ve diğer Apple yöneticilerinin sahne alması beklenen toplantıda Apple’ın mobil işletim sistemi platformu iOS 6’nın tanıtılması, bunun yanı sıra Mountain Lion ve diğer konularla ilgili duyuru ve açıklamaların da yapılması bekleniyor.

Apple’ın WWDC 2012 açılış toplantısını takip etmek isteyenler için özel bir canlı anlatım sayfası hazırladık. Bu sayfada yurtdışı kaynaklı sitelerin gerçekleştirdiği canlı yayınlardan izlenimleri doğrudan aktardığımız bir canlı anlatım bölümü yer alıyor. Burada yazıların yanı sıra fotoğrafları da paylaşmayı planlıyoruz. Bu ekranın yanında Facebook kullanıcılarının etkinliği tartışmasını sağlayan özel bir bölüm bulunuyor. Twitter üzerinden WWDC 2012 gündemini takip etmek isteyenler için de bir bölüm ekledik. Son olarak etkinlik sürerken hazırlayacağımız özel yazılara da bu canlı anlatım sayfası üzerinden ulaşıyor olacaksınız.

WWDC 2012 açılış toplantısı TSİ akşam 8’de başlıyor. Herkesi o saatte WWDC 2012 canlı anlatım sayfasına bekliyoruz. Bu arada Apple’ın WWDC 2012’de duyurması muhtemel yeniliklerle ilgili analiz yazımıza göz atabilir, etkinliğe hazırlanabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER