Teknoloji

iOS için WordPress 3.1 güncellemesi yayınlandı

WordPress’in merakla beklenen iPad ve iPhone uygulama güncellemesi yayınlandı. 3.1 numaralı yeni versiyonla birlikte kaydırılabilir paneller kullanıma sunuldu. Bu sayede kullanıcılar uygulamanın farklı işlevlerine ekranın sol kenarında bulunan kenar çubuğu üzerinden hızlı bir şekilde erişebilecek, bunun yanı sıra uygulama içinde gezinme işlevi de daha düzgün hâle getirilmiş oluyor.

iPad versiyonunda bu panelleri birbirinin üzerine geçirmek, aynı anda birden fazla paneli, en son açılan en önde olmak üzere ekranda görmek mümkün. WordPress 3.1 güncellemesinin diğer yenilkleri arasında yazı formatı desteği, iPad üzerinde sunulan yazıyı ön izleme işlevi, kontrol paneli erişimi ve yatay ekran desteği bulunuyor. Son olarak her güncellemede olduğu gibi performans iyileştirmeleri de bu güncellemede bulunuyor. Bu arada WordPress yenilenmiş bir görsel editörün bulunduğu büyük sürüm için çoktan çalışmalara başladığını kaydetti.

WordPress kullanıcıları aşağıdaki iTunes App Store bağlantısını takip ederek yeni sürümü indirebilir. Uygulama yardımıyla sadece WordPress.com üzerindeki blogları değil, kullanıcıların kendi sunucularında barındırdığı WordPress blogları da kontrol edilebiliyor.

İlgili >> iTunes App Store, iOS için WordPress Blogu

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER