Teknoloji

Wordle artık The New York Times’ın oyun bölümünde

wordle

Son zamanların en popüler oyunlarından biri olan Wordle, kısa süre önce The New York Times tarafından satın alınmıştı. Bu satışın ardından Wordle’ın The New York Times’ın internet sitesine taşınması da fazla zaman almadı.

Oyunun orijinal alan adı https://www.powerlanguage.co.uk/wordle/ artık kullanıcıları The New York Times’ın oyun bölümündeki sayfaya yönlendiriyor. İlk etapta masaüstünde yapılan bu yönlendirmeyi mobil tarayıcıda da gördüğümüzü belirtelim.

Wordle’ın The New York Times’ın internet sitesine taşınmasıyla birlikte bazı küçük arayüz değişikliklerden geçti. The New York Times’ın oyun bölümünün genel tasarımına biraz daha yaklaşan Wordle’ın yaşattığı hissiyatta bir değişiklik söz konusu değil.

Wordle’ın The New York Times’ın internet sitesine taşınması sırasında oyuncuların serilerinin kaybolmayacağı belirtilmişti. Ancak bu durum herkes için geçerli değil gibi görünüyor. 13 gündür devam eden mevcut serimizin bu taşınmayla birlikte sonlandırıldığını gördük.

Wordle, The New York Times tarafından 1 milyon doların üstünde bir bedel karşılığında satın alınmıştı. The New York Times, oyunun ilk etapta ücretsiz olmaya devam edeceğini duyurmuştu.

İLGİLİ HABERLER