Eğlence

Wordament ile Xbox Live başarıları Android’e taşınıyor

Microsoft’un Windows 8 ve Windows Phone 8’deki popüler oyunu Wordament şimdi de Android kullanıcılarıyla buluşuyor. Kelime bulmaya dayalı oyun Google Play’de ücretsiz olarak yayınlanırken, oyunculara Xbox Live veya Facebook hesaplarıyla ya da misafir olarak oyunun keyfine varma imkanı sunuluyor. Xbox Live hesabıyla oyuna giriş yapan kullanıcılar görevleri tamamlayarak hesaplarındaki başarı listesine eklemeler yapabilecek.

wordament-logo-071013

iPhone için Wordament ile Xbox Live’ın başarı sistemini iOS’e taşıyan Microsoft için oyunun Android versiyonu da benzer bir işlevi yerine getiriyor. Her ne kadar Microsoft daha önce Android için başka oyunlar yayınlamış olsa da, Wordament ile birlikte Xbox Live’ın başarı sisteminin Android’e transferi de gerçekleşiyor. Microsoft hesabıyla oyuna giriş yapan kullanıcılar Windows 8, Windows Phone, iOS ve Android üzerinde gerçek zamanlı oyun desteğine kavuşacak. Buna ek olarak, arkadaş listeleri ve puan tabloları da eş zamanlanabilecek. Ancak bu platformlar arasında başarılar konusunda bir eş zamanlama desteğinin bulunmaması da garip karşılanan bir tercih olarak dikkat çekiyor.

Microsoft Wordament’in Android versiyonunu yayınlamasına ek olarak, oyunun Windows Phone 8 versiyonunu da geliştirdi. Platform için yerel bir uygulama haline gelen oyuna, Facebook üzerinden giriş desteği ile Türkçe ve Norveççe dil destekleri de eklendi.

İlgili >> Google Play, Wordament

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER