Eğlence

Wonder Woman 2 Aralık 2019’da vizyona girecek

wonder woman 2Warner Bros. bu yılın gişesi en başarılı filmlerinden biri olan Wonder Woman’ın devam filminin ne zaman yayınlanacağını açıkladı. The Hollywood Reporter’da yer alan habere göre; Wonder Woman 2; 13 Aralık 2019’da vizyona girecek.

Filmin yıldızı Gal Gadot, yine Diana Prince/ Wonder Woman olarak beyaz perdede izleyicilerin karşısına çıkacak. Yönetmen Patty Jenkins ile ise görüşmelerin hâlâ devam ettiği söyleniyor. Wonder Woman’ın devam filmi için çalışmaların sürdüğü San Diego Comic-Con’da açıklanmıştı. Gelen haberlere göre, film 1980’li yıllarda geçecek.

Wonder Woman sadece ABD’de 389 milyon doları aşkın bir gişe hasılatı elde etmeyi başarmıştı. Film Türkiye’de ise 24 günde 472 bin 746 kişi tarafından izlendi ve 6 milyon 178 bin 431 TL gişe hasılatı elde etti. Film, Warner Bros. tarihinin Kara Şövalye ve Kara Şövalye Yükseliyor’dan sonraki en büyük üçüncü filmi olmuştu. Bir kadın tarafından yönetilmesi de Wonder Woman’ın başarılarını daha anlamlı kılmıştı.

Wonder Woman 2 ilk filmin başarısını tekrarlayabilir mi?

Wonder Woman’ın devam filminde ilk filmdeki başarıyı tekrarlayıp tekrarlayamayacağı konusunda şimdilik bir şey söylemek mümkün değil. Ancak ilk filmdeki formül korunursa bu hedefe ulaşmak zor olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER