Teknoloji

Withings Go E Ink ekranlı fitness takipçisi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

withings-go-060116-3

Withings’in en yeni aktivite takip cihazı, üstünde sürekli açık durumda olan E Ink ekranlı ve klipsli Withings Go oldu. Withings Go’yu kemerinize veya elbisenize tutturabilir; adımlarınızın, katettiğiniz mesafenin, uykunuzun ve gün içindeki diğer aktivitelerinizin takibini yapabilirsiniz.

1.1 inç dairesel E Ink ekran sürekli açık olduğu için, toplanan tüm verileri herhangi bir tuşa basmadan, tek bir bakışta görebilirsiniz. Düşük güç tüketimli bu cihaz şarj edilmeden 8 aya kadar çalışabiliyor. Yeniden şarj edilebilir pil yerine CR2032 saat pili kullanıyor.

withings-go-060116-1

Withings Go için 70 dolarlık fiyat belirlendi. Bu aksesuarın 2016’nın ilk çeyreğinde çıkış yapması bekleniyor. Withings aralarında Withings Pulse O2 ve Activité serisi akıllı saatlerin bulunduğu çeşitli fitness takip cihazları sunuyor. 70 dolarlık Withings Go ise şimdiye kadar çıkarılan ürünlerin en ucuzu olma özelliğini taşıyor. Kandaki oksijen seviyesini ölçme gibi, daha pahalı Pulse O2 modelindeki özellikler bu daha ucuz modelde yok. Ancak suya dayanıklı, bu sayede yüzerken de kullanabilirsiniz.

E Ink ekranı, güneş ışığı veya suyun altında da rahatlıkla kullanım sağlayacaktır, böylelikle gün içindeki hedeflerin ne kadarını yerine getireceğinizi rahatlıkla görebilirsiniz. Buna rağmen geceleri de ekranı okumanın biraz zor olacağını söylemek gerekiyor.

withings-go-060116-2

Withings Go’nun E Ink ekranında analog saat yüzünü de kullanmak mümkün oluyor. Bu da onu bir cep saati veya opsiyonel kayışı sayesinde kol saati gibi kullanmayı sağlıyor.

İLGİLİ HABERLER