Teknoloji

Withings Activite Steel aktivite takibine şıklık getiriyor

withings-activite-steel-161115

Giyilebilir sağlık ürünleri üreticisi Withings üçüncü analog fitness takip saati Activité Steel’in duyurusunu gerçekleştirdi. Fransız şirket orijinal Activité cihazını geçen yıl çıkarmış, bu hantal bir akıllı saat yerine lüks ve değerli görünen bir saate odaklanmıştı.

Activité 450 dolar civarındaki fiyatıyla gerçekten de lüks bir ürün sınıfına giriyordu. Activité’yi takip eden Activité Pop, 150 dolarlık fiyatıyla Activité’nin takip özelliklerinin ve yeteneklerinin değerli materyaller yerine silikondan yapılmış bir gövdeyle sunulmasını sağlamıştı. 170 dolar fiyatlı Activité Steel ile birlikte aynı özellikler ve yetenekler daha farklı malzemeler eşliğinde sunuluyor.

Activité Steel orijinal Activité modeli gibi deri ve safir cam gibi malzemelere yönelmiyor. Pop’taki gibi silikon kayışları görmeye devam ediyoruz, ancak paslanmaz çelik kasası, kromdan yapılmış akrep, yelkovan ve tokası bu saate zarif ve şık bir görünüm kazandırıyor. Ayrıca beyaz renkte seçilen alt kadranıyla da pahalı modelden ayrılıyor.

Sağlık odaklı takip özelliklerine baktığımızda Activité Steel’in Withings’in daha önceki iki modelinden ayrıştığını görüyoruz. Saat adım, uyku düzeni ve hatta 50 metre derinliğe kadar suya dayanıklılığı sayesinde yüzme turlarını bile takip edebiliyor. Withings Health Mate uygulamasıyla eşleştirildikten sonra, kullanıcılar hangi aktiviteyi alt kadran üzerinde göstermek istediklerini belirleme imkanına sahipler. Böylelikle günlük hedeflerine ne kadar yaklaştıklarını bir bakışta görebiliyorlar. Alt kadrandaki sayaç her gece yarısı sıfırlanıyor.

Ortalama bir akıllı saatten farklı olarak, Activité Steel normal saat piliyle çalışıyor. Bu sayede normal bir saatin sunduğu çalışma ömrünü sunuyor. Withings’in standartlarında Activité Steel tek bir pille sekiz ay işleyebiliyor.

Activité Steel sadece siyah renk seçeneğiyle Withings’in online mağazasında satışa sunuldu.

İLGİLİ HABERLER