Teknoloji

Windows ve Android’i aynı çatı altında buluşturan ViewSonic ViewPad 10 Pro piyasaya çıkıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ViewSonic, Windows 7 ile çalışan, bununla birlikte Android 2.3 Gingerbread’i de uygulama olarak üzerine barındıran yeni tableti ViewPad 10pro‘yu piyasaya çıkarıyor. 1.5 GHz’lik tek çekirdekli Intel Atom Z670 işlemcisine sahip olan bu tablet böylelikle ince ve küçük boyutlu kasayı düşük güç tüketimiyle buluşturuyor.

10.1 inç’lik, 1024 x 600 piksel çözünürlüklü ekrana sahip olan bu tablet 1080p Full HD video oynatma desteğine de sahip. 2 GB’lık entegre bellekli bu tablette dahili 802.11b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 2.1+EDR, HDMI çıkışı gibi bileşenler de mevcut. Ön yüzünde 1.3 megapiksellik kamera bulunan tablette yer alan batarya sekiz saate kadar çalışma ömrü sunuyor.

32 GB’ye kadar destekleyen bir microSD kart yuvası barındıran Viewpad 10pro’nun iki farklı konfigürasyonu bulunuyor. 32 GB’lık SSD sürücüye sahip olan, Windows 7 Professional işletim sistemiyle çalışan, ayrıca Android 2.3 Gingerbread’i barındıran seçenek yurtdışında 699$’lık tavsiye edilen satış fiyatına sahip. 16 GB’lık SSD sürücü barındıran, Windows 7 Home Premium ve Android 2.3 Gingebread işletim sistemli model ise 599$’lık fiyata sahip olacak. Her iki tablet versiyonunun da şu anda kısıtlı hacimlerde piyasada olduğu, ağustos sonunda ise piyasada olan ürün miktarının artacağı belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER