Teknoloji

Windows Phone Marketplace artık Türkiye’yi de destekliyor

Microsoft’un Windows Phone platformuna özel Windows Phone Marketplace uygulama mağazasının kapsama alanı genişliyor. Son olarak aralarında Türkiye’nin de bulunduğu yeni ülkelerle birlikte Marketplace’in desteklediği ülke sayısı 54’e çıktı.

Microsoft başlangıçta bu ay içinde Windows Phone Marketplace’in 23 yeni pazara giriş yapacağı taahhüdünde bulunmuştu. Türkiye başta olmak üzere Bulgaristan, Estonya, Hırvatistan, İzlanda, Kostarika, Letonya, Litvanya, Romanya, Slovakya, Slovenya, Ukrayna ve Venezula için Windows Phone Marketplace faaliyete geçti. Artık Türkiye’deki yazılım geliştiriciler Windows Phone Marketplace’te yer alacak ve Türkiye’yi hedefleyen yerli yazılımlarına bu mağazada yer verebilecek.

Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Irak, İsrail, Katar, Kazakistan, Suudi Arabistan, Tayland ve Vietnam’a da Windows Phone Marketplace’in geleceği söylenmişti, ancak henüz o ülkeler için bir detay açıklanmış değil.

Marketplace hazır, Tango ile Türkçe desteği de geliyor. Artık daha fazla Windows Phone cihazını Türkiye’de görmeyi bekliyoruz.

İlgili – Windows Phone Marketplace

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER