Teknoloji

Windows Phone Mango uygulama başvuruları ağustosta başlıyor

Microsoft’un Windows Phone Mango güncellemesiyle birlikte bu güncellemeyle çalışan yepyeni Mango cihazlarının da çıkması bekleniyor. Bu yepyeni cihazlarla tanışmak için 1-2 ay daha beklemek gerekecek. Microsoft’tan geçilen bir tweet Mango cihazlarının eylül ayında, Microsoft tarafından okul öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen ImagineCup’ın finalistlerine dağıtılacağını haber vermişti. Windows Phone yazılım geliştiricilerine geçilen yeni bir mesaj da aslında bu zaman aralığını destekliyor.

Microsoft’tan Todd Brix, Windows Phone yazılımcıları için App Hub adı verilen yeni bir merkezin oluşturulduğunu açıkladı. Yenilenmiş bu portal yazılım geliştiricilerine hesaplarını kontrol etme, Windows Phone geliştirme çalışmalarını yakından takip etme ve uygulamalarını kayıt ettirme fırsatı sunuyor. Öte yandan Brix, Mango uygulama başvurularının ağustos ayından itibaren kabul edilmeye başlanacağını, ayrıca Windows Phone Sürüm Adayı araçlarının da o ayın sonunda Mango uygulamalarının sonlandırılması amacıyla geliştiricilere sunulacağını kaydetti.

Eğer ağustosun ikinci yarısında herhangi bir hata görülmezse, Windows Phone Mango’nun eylül ayında çıkması kuvvetle muhtemel görünüyor. 13-16 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Microsoft Profesyonel Geliştiriciler Konferansı, Mango’nun çıkışı için muhtemel bir ortam gibi görünüyor. Bu arada Microsoft’un geçen hafta düzenlemiş olduğu Dünya Çapında Ortaklar Konferansı’nda Mango ile çalışacak çeşitli cihazlar görücüye çıkmıştı. Bunların arasında Samsung Galaxy S II’ye benzeyen bir cihaz da bulunuyordu.

İlgili – IntoMobile

İLGİLİ HABERLER