Teknoloji

Windows Phone için Facebook uygulamasına toplu fotoğraf yükleme desteği geldi

Microsoft Windows Phone için Facebook uygulamasını güncelledi, geçtiğimiz haftalarda beta sürecinden çıkan uygulamaya yeni özellikler kazandırdı.

facebook-windows-phone-051013Yeni versiyon, Microsoft’un da dikkat çektiği üzere, fotoğraflarla ilgili yardımcı özellikler içeriyor. Ne var ki, açıklama kısmında sadece mesajlara fotoğrafların yığun hâlinde eklenebildiği ve yüklenebildiği belirtilmiş.

İlgi çeken bir diğer özellik de kullanıcıların arkadaşlığı veya bir içeriği beğenmeyi mobil uygulama üzerinden bırakabilmesi. Web versiyonunun yanı sıra iOS ve Android versiyonlarında gördüğümüz bu özellik nihayet Windows Phone tarafına da gelmiş oldu.

Öte yandan kullanıcılar paylaştıkları içeriğin türü ne olursa olsun, arkadaşlarını etiketleyebilme imkanına kavuşuyor. Bu, özellikle mobil kullanıcılar için kullanışlı bir özellik, çünkü bu sayede içeriği mesaj olarak bir kişiye gönderip ondan haberdar olmasını sağlamak yerine paylaşılan içerikte etiketlemek yeterli oluyor.

Son olarak Windows Phone için Facebook uygulaması aralarında Türkçe’nin de bulunduğu 20 farklı dilde kullanılabiliyor. Öte yandan Microsoft yer bildirimi ve içerik paylaşımını hızlandıracak bazı iyileştirmeler yaptığını da kaydetti.

Windows Phone için Facebook uygulamasının en güncel versiyonu 5.1 numarasını taşıyor. Bu uygulamayı Windows Phone Mağaza’dan indirebilirsiniz. Bu arada yayınlanan yeni sürüm Microsoft’un geçtiğimiz nisan ayında duyurduğu Facebook beta programının ikinci ürününü de oluşturuyor. Eğer Microsoft’un Facebook Windows Phone uygulamasının yeniliklerini herkesten önce kullanmak isterseniz, yine aşağıda bağlantısı olan Facebook Beta uygulamasını yükleyebilirsiniz.

İlgili >> Windows Phone Mağaza (Facebook), (Facebook Beta)

İLGİLİ HABERLER