Teknoloji

Windows Phone 7 reklamı: “Devrim yaklaşıyor” – Video

Bir ürünün çıkışa hazır hâle geldiğinin en iyi göstergeis nedir? O ürünle ilgili reklamların başlaması. Microsoft’un yepyeni Windows Phone 7’si için de bu kural değişmiyor. Ortalıkta dönmeye başlayan Windows Phone 7 reklamı şimdilik özel bir ürün için bilgi vermekten uzak. Bunun yerine reklamın arkaplanında Lawrance of Arabia yer alıyor, bir Windows Phone 7 cihazı ise sıcak bir çölde yavaş yavaş belirginleşiyor.

Reklamda bir Windows Phone 7 cihazı görünüyor olsa da, cihazın bir tasvir olduğunu söylemeliyiz. Telefonun ekranında yazan el yazılı mesaj ise “devrimin gelmekte olduğunu” haber veriyor. Bu söze inanan birileri kesin vardır, ancak doğrusunu söylemek gerekirse Windows Phone 7’nin pek de devrimle işi yok gibi. Ayrıca devrimin Microsoft’un içiyle ilgili olduğunu düşünenler de olabilir, telefon piyasası bu devrimden etkilenmeyecektir. Herkes “devrim yaklaşıyor” sözünü istediği gibi yorumlamakta özgür, ancak bu slogan her ne olursa olsun Microsoft’un yüksekleri hedeflediğini gösteriyor.

Reklamı izlemek isteyenler için aşağı ekledik. Reklamın sonuna doğru cihazın ekranında Windows Phone 7’nin ana ekranı beliriyor. Yeni bir şey değil, her zaman gördüğümüz ekran, sadece dikkatinizi çekmek istedik.

Video: Windows Phone 7 reklamı

İlgili – YouTube

İLGİLİ HABERLER