Teknoloji

Windows Mobile 6.5’in yeni fotoğrafları gelmeye devam ediyor

win-mo-homeWindows Mobile 6.5’in daha çok fotoğrafı internete sızmaya başladı. Yanda gördüğünüz ana ekranın bildiğimiz dokunmatik ekrana sahip olmayan Windows Mobile cihazlarındaki standart ana ekrandan pek farkı yok.

Yazının devamında göreceğiniz başka bir ekran görüntüsü de daha önce bahsettiğimiz “honeycomb” adındaki bal peteği şeklindeki uygulama başlatma arayüzü. Görünüşe göre honeycomb ayrı bir program gibi çalışıyor, o an çalışmakta olan programın önüne geçip ekranda görünüyor. Bu sayede temel telefon fonksiyonlarına ulaşmak da kolaylaşıyor.

Ayrıca yeni parmak dostu butonlara sahip olan IE mobile 6’nın fotoğrafı da internete sızanlar arasında. Windows Mobile uyumlu Opera Mobile 9.5’e oldukça benzeyen yeni IE mobile’da yakınlaştırma fonksiyonu da bulunuyor.

Telefonun kilitli konumdaki ebekleme ekranında saat, tarih, okunmamış mesajlar ve cevapsız çağrı bilgileri de yer alıyor.

Yeni Windows Mobile 6.5 işletim sisteminin 16 Şubat’ta başlayacak olan Mobile World Congress’te duyurulması bekleniyor. Burada daha fazla ayrıntının açığa çıkması bekleniyor.

win-mo-honeycomb
win-mo-ie

win-mo-ie-2

win-mo-lock

İLGİLİ HABERLER