Teknoloji

Windows 8 Sürüm Ön İzleme versiyonunun Çince’si internete sızdı

Gelecek ayın ilk haftasında çıkması beklenen Windows 8 Sürüm Ön İzleme versiyonunun Çince baskısı resmi lansmanın öncesinde internete sızdı. Windows 8’in 8400 numaralı sürümünün ISO dosyaları Çince forumlarda ve torrent web sitelerinde dolaşmakta. Üstelik bunu indirenler yükleme işleminin başarılı olduğuna dair geri bildirimlerde de bulunuyor.

Haziran başında çıkacak yeni srüm aralarında Spor, Seyahat ve Haberler’in de bulunduğu yeni Windows 8 Metro uygulamalarını barındırıyor. Microsoft başlatma ekranının, imleçlerin ve duvar kağıtlarının da Aero’nun bir çeşidiyle güncelleneceğini dile getirmişti. Ayrıca birden fazla monitörün düzgün çalışmasını sağlayacak çeşitli masaüstü iyileştirmeleri de bu güncellemede yer alıyor.

Microsoft Windows 8 Sürüm Ön İzleme versiyonunun çıkışı için haziranın ilk haftasnı işaret etmiş, ancak kesin bir çıkış tarihi vermemişti. Her ne kadar Çince versiyon etrafta dolaşsa da, herkes kendi dilinde veya en azından İngilizce çıkacak güncellemeyi bekliyor olmalı. Microsoft 6 Haziranda Computex fuarı kapsamında bir etkinlik düzenleyecek. Beklenen sürümün orada tanıtılması kuvvetle muhtemel.

İlgili – PC Beta
İlgili – Win8China

[Görsel – PC Beta]

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER