Teknoloji

Windows 8 için Firefox internet tarayıcısının beta sürümü yayınlandı

Windows 8 için Firefox internet tarayıcısının dokunma dostu versiyonu için bir süredir çalışmalarını sürdüren Mozilla nihayet önemli bir noktaya ulaştı ve internet tarayıcısının beta versiyonunu, kullanıcıların test etmesi amacıyla web sitesi üzerinden yayınladı.

firefox-windows-8-beta-070214

Firefox Touch Beta internet tarayıcısı Windows 8’in modern kullanıcı arayüzüne uygun olarak düzenlendi, parmak dokunuşlarıyla daha kolay kullanılacak hâle getirildi. Tarayıcının başlangıç sekmesinde Windows 8’in başlangıç ekranındakine benzer bir kutucuk dizilimi dikkat çekiyor.

İnternet tarayıcısı Windows 8 kullanıcıların görmekten hoşlanacağı birçok özelliği barındırıyor. Tam ekranda veya başka bir uygulamayla yan yana kullanabilme, ekranı doldurma, Windows 8’in kolay görüntüleme araçlarıyla uyumlu kullanım gibi unsurları Firefox’un Windows 8’in modern kullanıcı arayüzüne uygun versiyonunda görüyoruz. Geçmiş, Yer İmleri, Favori Siteler ve Awesome Bar gibi özellikler de tarayıcıda mevcut.

Firefox Windows 8 Beta barındırdığı büyük boyutlu kutucuklarla kullanıcıların internet deneyimini daha da kolaylaştırıyor, tüm gezinme sürecini daha kolay hâle getiriyor. Windows Paylaşım sistemiyle entegrasyon sayesinde bir içeriği veya web sayfasını sosyal ağlarda paylaşmak da pratikleştiriliyor.

İlgili >> Mozilla

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER