Teknoloji

Windows 10’un Müzik uygulaması Spotify’a benziyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

windows-10-muzik-uygulama-260515

Microsoft son günlerde Windows 10 için müzik ve video uygulamalarındaki bazı güncellemelerin ön gösterimini yapıyor, ancak görünüşe göre daha büyük değişiklikler yolda. Yazılım devi Windows 10 için tasarladığı ve final sürümle birlikte bütün kullanıcılara ulaşacak olan müzik uygulamasının yeni sürümünü ortaya çıkardı. Microsoft’un destek sitesinde yayınlanan ekran görüntüsü, siyah rengin hakim olduğu bir tasarıma sahip uygulamanın Spotify’a epey benzediğini gösteriyor.

Windows 10 için müzik uygulamasının mevcut ön izleme sürümünde Windows 8 versiyonuna göre fazla değişiklik yok gibi görünüyor. Ancak bu güncellenmiş sürümün ön gösterimine baktığımızda mevcut parçaların kenarda bulunduğunu, sol tarafta da iyileştirilmiş bir hamburger tarzında menü bulunduğunu görüyoruz. Microsoft’un şu anda ön gösterimini yaptığı müzik uygulamasının aksine, bu versiyonda siyah rengin bütün tasarıma hakim olduğu görülüyor.

Microsoft Windows 10 için çıkaracağı Müzik ve Video uygulamalarından Xbox markasını çıkardı. Ancak gelecek uygulamanın tasarımının Windows 10 için Xbox uygulamasına epey benzediği görülüyor.

Bu arada Microsoft Windows 10 için kullanıcı arayüzünü düzenlemeye devam ediyor. Siyah ve beyaz temaların, bu yaz işletim sisteminin yayınlanmasıyla birlikte temel renk seçenekleri olması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER