Manşetler

Windows 10 Mobile Yıldönümü Güncellemesi dağıtıma çıktı

windows 10 mobile yıldonumu guncellemesiWindows 10 Mobile Yıldönümü Güncellemesi, kullanıcılarla buluşmaya başladı. Güncellemenin standart versiyonu, bundan 15 gün önce dağıtıma çıkmıştı. Windows 10 Mobile için hazırlanan güncelleme, masaüstü versiyonu kadar maharetli değil. Ancak kilit ekranına yerleştirilen kamera kısayolu ve medya kontrolleri gibi eklemeler dikkat çekiyor.

Geliştirilmiş evrensel Skype uygulaması da Windows 10 Mobile’ın kazandığı yenilikler arasında bulunuyor. Ayarlar menüsündeki değişiklikler, parmak izi tarayıcısı desteği ve yeni emojiler de Yıldönümü Güncellemesi ile Windows 10 Mobile kullanıcılarının karşısına çıkıyor.

Windows 10 Mobile Yıldönümü Güncellemesi farklı kriterler çerçevesinde kullanıcılara ulaşacak

Microsoft tarafından yapılan açıklamada, güncellemeye erişimin “üretici, model, ülke, bölge, mobil operatör, servis sağlayıcı, donanımsal kısıtlama ve diğer faktörler” doğrultusunda değişiklik gösterebileceği belirtildi. Windows 10 Mobile yüklü ve kilitsiz bir cihaza sahip kullanıcıların uzun süre beklemeden güncellemeye erişmesi daha olası gözüküyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER