Teknoloji

Windows 10 Cloud versiyonuna ait ekran görüntüleri sızdı

windows 10
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

windows 10 cloudSadece birkaç gün önce Microsoft’un Chrome OS’e bir rakip çıkaracağına dair haberler çıkmıştı. Şimdi bu işletim sistemine ait olduğu iddia edilen çeşitli ekran görüntüleri sızdı. Microsoft’un işletim sisteminin daha hafif bir versiyonu olacağı söylenen Windows 10 Cloud, eğitim kurumları veya işletmeleri hedefleyen düşük maliyetli PC’lerde çalışabilecek.

Windows Blog Italia sitesi tarafından sızdırılan ekran görüntülerine bakıldığında bulut tabanlı işletim sistemiyle Windows 10’un standart versiyonu arasında fazla fark görünmüyor.

ZDNet, Windows 10 Cloud’ın sadece Windows Mağaza’daki evrensel uygulamaları çalıştırabilecek şekilde tasarlandığını belirtiyor. Bu da görsel değişikliklerin gerekli olmayabileceği anlamına geliyor.

windows 10 cloudMicrosoft’un Windows 10 Cloud versiyonunu ne zaman çıkaracağını bilmiyoruz. Ancak ekran görüntüleri sızmaya başladığına göre, nisan ayında çıkacak Windows 10 Creators Update güncellemesinin yanında bu bulut versiyonunu da görmemiz muhtemel görünüyor.

windows 10 cloud

İLGİLİ HABERLER