Eğlence

Apple TV Plus yeni Will Smith filminin fragmanını paylaştı

will smith
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Ünlü oyuncu Will Smith, Oscar ödül töreninde Chris Rock’a attığı tokatla yılın en çok konuşulan isimlerinden biri olmuştu. Bu tokatın tetiklediği tartışmalar, Smith’in yeni projeleri konusunda bazı tartışmaları da doğurmuştu. Söz konusu projelerden biri olan Emancipation, 2022 sona ermeden Apple TV Plus izleyicileriyle buluşacak.

Emancipation’da Will Smith kölelikten kaçan ve yeniden ailesine kavuşmaya çalışan Peter isimli bir karakteri canlandırıyor. Film 2 Aralık’ta ABD’de vizyona girdikten sonra 9 Aralık’ta da Apple TV Plus’ta ekrana gelecek. Filmin fragmanı da Apple tarafından yayınlandı.

Apple, Antoine Fuqua’nın yönettiği Emancipation’ın haklarını 2020’de büyük bir anlaşmayla almıştı. Filmi izleyenler Smith’in performansından övgüyle bahsederken, hem filmin hem de Smith’in Oscar için yarışabileceği belirtilmişti.

Ancak yukarıda bahsettiğimiz “tokat vakası”nın ardından filmin ödül şansının azaldığı söylenebilir. En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü kazandığı gecede Rock’a tokat atan Smith, Oscarları düzenleyen ABD Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi’nden istifa etmişti. Ünlü oyuncunun 10 yıl boyunca Oscar ödül törenlerine katılması da yasaklanmıştı.

Yaşananların ardından Apple’ın Will Smith’in başrolünde olduğu filmin gösterimini 2023’e bırakabileceği söylenmişti. Ancak Cupertino merkezli şirket, Smith’in izleyicilerin gözünde “affedilmesi” için yeterli zamanın geçtiğini düşünüyor.

İLGİLİ HABERLER