Teknoloji

will.i.am akıllı ev platformu Wink’i satın aldı

will.i.am winkÜnlü müzik grubu Black Eyed Peas’in üyelerinden will.i.am, teknolojiye olan ilgisiyle tanınıyor. Bu ilgisini farklı ürünlerle gösteren ünlü müzisyen, yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. will.i.am Wink ile akıllı ev pazarına da adım attı. Ünlü müzisyen yatırımlarını sahibi olduğu teknoloji ve yaşam tarzı şirketi i.am+ aracılığıyla gerçekleştiriyor.

Wink’in macerası sarsıntılı biçimde başlamıştı. Teknoloji kuluçka merkezi Quirky’nin bir parçası olarak yola çıkan şirket, Quirky’nin iflasının ardından yola bağımsız bir şirket olarak devam etmişti. Wink’ten yapılan açıklamada, hem mobil uygulamanın hem de Wink hub’ın daha önceki gibi işlemeyi sürdüreceği belirtildi.

i.am+ ve Wink ekipleri önümüzdeki dönemde izlenecek yol haritasını belirlemek için yakında bir araya gelecek. Ortak çalışmaların meyvelerinin heyecanla beklendiğini belirten Wink, satın almanın ardından kullanıcı deneyiminde herhangi bir değişikliğin olmayacağının altını çizdi. Şirket önümüzdeki dönemde yeni uygulama özelliklerinin ve partner işbirliklerinin hayata geçeceğini de hatırlattı.

will.i.am Wink öncesinde tüketici elektroniği odaklı çalışmalar yapıyordu

will.i.am’in bugüne kadarki teknoloji yatırımları, Wink’e kıyasla çok daha farklı bir yerde duruyor. Çok pahalı iPhone kılıfları, giyilebilir ürünler ve kulaklıklar, will.i.am’in bugüne kadar göz önüne çıkardığı teknolojik ürünler arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER