Teknoloji

Will.i.am EPs Bluetooth kulaklığı tanıttığı

will.i.am epsBlack Eyed Peas grubunun üyelerinden Will.i.am teknoloji dünyasına olan ilgisini çeşitli ürün ve aksesuarlarla sürdürmeye devam ediyor. Ünlü müzisyen, tasarımı itibarıyla plakları hatırlatan EPs isimli kablosuz Bluetooth kulaklığını görücüye çıkarttı. Will.i.am EPs ilk etapta Apple.com ve bazı Apple mağazalarında satılacak. Ürünü Apple’ın Türkiye’deki çevrim içi mağazasından satın almanın henüz mümkün olmadığını belirtmekte fayda var.

EPs, Will.i.am’in teknoloji şirketi i.am+’ın bugüne kadar ürettiği en şık tasarımlı ürün olarak tanımlanabilir. Tasarım bakımından Dial akıllı saatin önünde gözüken EPs, 475 dolarlık iPhone aksesuarı foto.sosho’ya kıyasla daha anlamlı bir ürün olduğu izlenimini veriyor.

Görsel anlamda fazlasıyla çarpıcı olan EPs, altın rengi veya siyah renk seçenekleriyle geliyor. Kulaklığın yuvarlak kısımları manyetik olarak birbirlerine bağlanıyor. Böylelikle kulaklığın kullanılmadığı zamanlarda boyunda dağılmadan asılı kalması sağlanıyor. Yerleşik mikrofonun ve ses kontrol araçlarının varlığı, kumaş dokumayla kaplı kablo ve kulaklığın içindeki normalden daha büyük 14 mm. sürücüler EPs’in artı puan getiren özellikleri arasında bulunuyor.

EPs kulaklığa sahip olmak için 229.95 dolar ödemek gerekiyor. Söz konusu rakamın yüksek olduğunu söylemek pek de yanlış olmayacaktır. Apple’ın ürün için hazırladığı sayfada ise “EPs’i açtığınızda veya Bluetooth’a bağladığınızda i.am+ kurucusu Will.i.am’in sesine kulak verin.” mesajı yer alıyor. Kulaklığın her açılışında bu sesi duymanın bir süre sonra kabak tadı vermesi ihtimaller arasında yer alıyor.

Will.i.am EPs ile tüketici elektroniği ürünleri alanındaki kötü sicil kaydını düzeltmeyi amaçlıyor. Bu amacın gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ise zamanla anlaşılacak.

İLGİLİ HABERLER