Teknoloji

Will.i.am Buttons kablosuz kulaklık ile ilginç tasarımlı ürünlerine bir yenisini ekledi

will.i.am buttonsTeknoloji dünyasıyla olan yoğun ilgisi bilinen müzisyen Will.i.am, bu ilgisini yeni bir ürünle tekrar gözler önüne seriyor. Daha önce Puls isimli bir akıllı saat hazırlayan Will.i.am, bu sefer müziğe daha yakın durarak Buttons adını taşıyan bir Bluetooth kulaklık hazırladı. Will.i.am Buttons sıra dışı olarak nitelenebilecek bir tasarıma sahip.

Tam adı i.am+ Buttons olan kulaklığın topuz kısımlarının tasarımında plaklardan bir hayli etkilenildiği görülüyor. İki kulaklık topuzunu birleştiren kablo, kullanıcıların boynunun arkasından dolaşacak şekilde dizayn edilmiş. Apple’ın teknoloji dünyasında ana akıma taşıdığı roze altın da renk seçenekleri arasında yerini alıyor. Gri, altın rengi ve siyah ise diğer ana renk seçenekleri oluyor. Potansiyel müşteriler diledikleri takdirde altın rengi ve roze altın ile beyazı, altın rengi ve gri ile de siyahı birleştirebiliyor.

will-i-am-buttons-031116-1Will.i.am Buttons 230 dolar karşılığında satışa sunuldu

Will.i.am’in teknolojik ürünlere olan ilgisini bir kez daha göstermesini sağlayan Buttons, yurt dışında 230 dolarlık fiyat etiketiyle piyasaya çıktı. Kulaklığın satın alınabileceği noktalar arasında Apple mağazaları da bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER