Teknoloji

Will.i.am Apple Watch’tan farklı şeyler sunan akıllı saatini 15 Ekim etkinliğinde tanıtacak

will.i.am omega
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

will-i-am-141014

Ünlü müzik grubu Black Eyed Peas’in üyelerinden Will.i.am’in kendi tasarımı olan akıllı saatini bu hafta içinde tanıtacağı iddia ediliyor. The Telegraph’ın haberine göre, ünlü müzisyen akıllı saatini 15 Ekim tarihinde San Francisco’da düzenleyeceği bir etkinlikle görücüye çıkaracak. Pocket-lint sitesine konuşan Will.i.am, Apple Watch’un piyasadaki en iyi “bağlı” saat olduğunu, kendi saatinin ise ”bağlı olmayan” saatler kategorisinde zirveye oynayacağını belirtti. Bluetooth özelliğine sahip olacağı söylenen saatin arama yapmak için bir akıllı telefonla eşleşmek zorunda olmayacağı konuşuluyor.

Android işletim sistemi barındırması beklenen saatin Twitter, Facebook ve Instagram gibi uygulamalara ek olarak Birleşik Krallık merkezli 7digital tarafından sağlanan müzik servisiyle birlikte geleceği söyleniyor. Kavisli bir ekrana sahip olacağı konuşulan akıllı saatin yazılım güncellemelerini herhangi bir bilgisayara bağlanmadan alması öngörülüyor.

Will.i.am ve 7digital’ın kapsamlı bir müzik servisi sunmak için büyük plak şirketleriyle birlikte çalıştığı ve bu serviste farklı alanlardaki tüm müzisyenlere eşit bir yaklaşım izleneceği iddia ediliyor. Will.i.am’in akıllı saatinde müzik depolama özelliğinin de bulunması bekleniyor. Diğer müzisyenlerin albümlerinde prodüktörlük görevi de üstlenen Will.i.am, Intel’in Yaratıcı İnovasyon Direktörlüğü görevini de yürütüyor.

İLGİLİ HABERLER