Eğlence

Will Ferrell Uber temalı filmde başrolü üstlenecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

will ferrell uberBüyük film stüdyolarının Uber temalı filmler üzerinde çalıştığına dair haberler bir süredir gündemde olsa da, henüz bu konuda somut bir hamle gelmiş değil. Ancak The Hollywood Reporter’da yayınlanan haber, beklenen hamlelerin yakında gerçekleşebileceğini gösteriyor. Hem Universal Pictures’ın hem de 20th Century Fox’un Uber temalı komedi filmleri için proje satın alımlarını arka arkaya gerçekleştirdiği belirtildi.

Will Ferrell Uber temalı filmin yapımcılığını da üstlenecek

Universal Pictures’ın henüz isimlendirmediği film projesi için 7 haneli bir rakam ödediği söyleniyor. Filmin başrolünde Will Ferrell’in olacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor. Filmde Ferrell’in firari bir suçluyu taşıyan bir Uber sürücüsü rolünü üstleneceği iddia ediliyor. Will Ferrell Uber temalı filmde Anchorman’in yönetmenliğini yapan Adam McKay ile birlikte yapımcılık görevini de üstlenecek. Filmin senaryosunu ise Brendan O’Brien’in tamamlayacağı söyleniyor.

Fox’un projesinin ise Universal’in bilgisi olmadan ertesi gün satın alındığı belirtildi. Projede senaryonun tamamlandığı, ancak henüz proje için bir başrol seçilmediği ifade edildi.

Her iki film için de henüz ortada somut bir tarih bulunmuyor. Ancak her iki şirketin de filmlerini vizyona önce sokma konusunda istekli olduğu söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER