Yaklaşık bir haftadır dünya gündemini kasıp kavuran WikiLeaks’e şu anda WikiLeaks.org üzerinde erişmek mümkün değil. Site hem DNS servis sağlayıcısını kaybetti hem de gizli diplomatik yazışmaları yayınlamaya başladıktan bu yana sürekli DDoS saldırılarına maruz kalıyor.
Yine de, bilgi web’de yayılmayagörsün, önünü kapatmak imkansız gibi birşey. Bunu WikiLeaks örneğinde bir kere daha görüyoruz. ABD merkezli Amazon WikiLeaks’i sunucularından attı, bir diğer ABD’li şirket PayPal da WikiLeaks’in bağış hesabını kapattı. Buna rağmen WikiLeaks’e destek veren birçok gönüllü bulunuyor. WikiLeaks birkaç yüz yansı site üzerinden yayınlarını sürdürüyor. Her ne kadar bazıları tamamen hazır olmasa, bazılarıysa yavaş ya da hiç erişilemiyor olsa da, WikiLeaks’in sesi kolay kolay susturulamayacak gibi görünüyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Galaxy Tab A11+ 10 bin TL’nin altına indi: 8 GB RAM ve 256 GB depolama

Xiaomi 17T, 4.684,95 TL fiyat avantajıyla 45.314,05 TL’ye geliyor

Apple ile İngiltere arasında iCloud şifreleme anlaşmazlığı sürüyor

Katlanabilir iPhone için Apple’ın eylül planı netleşiyor

Apple Watch kökten değişebilir, Apple üç farklı modeli değerlendiriyor
WikiLeaks’e sunucusunu açıp destek vermek isteyenler için ayrıntılar aşağıdaki bağlantıda yer alan sayfada anlatılıyor.
İlgili – WikiLeaks.ch
Günün Öne Çıkan Fırsatları
REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.


