Eğlence

Whitney Houston’ın hologramı turneye çıkıyor

whitney-houston-150915

Hayatını kaybetmiş ünlü isimleri, bilgisayar grafikleri ve “Pepper’ın Hayaleti” olarak bilinen eski bir sahne numarası sayesinde yeniden gözler önüne çıkarmak oldukça ürkütücü bir eylem olsa da, günümüz gerçekliğinin bir parçası haline gelmiş durumda. Coachella 2012’de ünlü rap yıldızı Tupac Shakur’un hologramının sahne almasını sağlayan Hologram USA isimli şirket, şimdi de 11 Şubat 2012’de hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Whitney Houston’ı sahnelere döndürmeye hazırlanıyor.

Sanatçının kardeşinin eşi olan ve mirasının yönetimini üstlenen Pat Houston, projenin tarihin en büyük kadın sanatçılarından birini yeniden görme şansını sunacağı için çok önemli olduğunu ifade etti.

Hayatını kaybetmiş bir ünlünün hologramını sahneye taşımak kolay bir iş olmasa da, Hologram USA bu konuda tecrübeli bir şirket. Tupac ve Michael Jackson holgoramlarına ek olarak; Patsy Cline, Buddy Holly Liberace ve Julian Assange gibi isimlerin hologramları da Hologram USA tarafından hazırlanmıştı.

Şirket, New York’ta bulunan National Comedy Center’da hayatını kaybetmiş komedyenlerin sahneye çıkmasını sağlayacak bir proje üstünde de çalışıyor. Whitney Houston’ın hologram turnesi 2016’da ABD’de başlayacak. Turne ABD sonrasında başka ülkelerde de devam edecek.

İLGİLİ HABERLER