Teknoloji

WhatsApp Windows Phone Mağaza’ya geri döndü

whatsapp iki faktörlü doğrulama

WhatsApp geçtiğimiz ayın ortalarında Windows Phone Mağaza’dan teknik sorunlar nedeniyle kaldırılmıştı. Microsoft geçtiğimiz hafta içinde WhatsApp ile sorunun çözümü için çalıştığı şeklinde bir açıklama yapmıştı. Söz konusu açıklamanın üzerinden yaklaşık sekiz gün geçtikten sonra nihayet uygulama yeniden Windows Phone Mağaza’ya geri döndü.

whatsapp-logo-130613

WhatsApp uygulaması kısa bir aranın ardından yeniden Windows Phone kullanıcılarına sunulmuş oldu. Yenilenen sürümün değişiklik kayıtlarına bakıldığında dikkate değer bir şey görünmüyor. Sadece çeşitli iyileştirmelerin ve hata düzeltmelerinin getirildiği yazılmış.

Mesajlaşma uygulaması geçtiğimiz ay içinde uygulamanın başlangıcı sırasında hata mesajlarının gösterilmesi, buna ek olarak bildirimlerin de düzgün iletilmemesi gibi hatalar nedeniyle Windows Phone Mağaza’dan kaldırılmıştı. Sorunun Windows Phone 8 üçüncü güncellemesinden kaynaklandığına inanılıyordu.

WhatsApp da bir açıklama yayınlayarak yaşanan sorunlar nedeniyle uygulamanın bir süreliğine yayından çekilmesine karar verildiğini belirtmişti. WhatsApp’ı telefonlarından kaldırmayanlar uygulamayı kullanmaya devam ettiler, ancak yeni bir Windows telefon satın alan ya da daha önce WhatsApp’ı telefonuna yüklememiş olanlar bu uygulamaya kısa bir süre için de olsa erişemediler.

İlgili >> Windows Phone Mağaza

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER