Teknoloji

WhatsApp son görülme durumu belli kişilerden gizlenebilecek

whatsapp kanallar

WhatsApp, kullanıcılarına yeni özellikler sunmak için perde arkasında sürekli hummalı bir faaliyet yürütüyor. Şirketin üzerinde çalıştığı yeni özelliklerden birisi de ortaya çıktı. WhatsApp Android uygulamasının en son beta sürümü, son görülme durumunun belli kişilerden gizlenebileceğini gösteriyor.

Özelliğin aktif geliştirme sürecinin birkaç aydır devam ettiği belirtilirken, beta programı kapsamında sınırlı sayıda kullanıcı bu özelliği deneyimlemeye başladı. Kullanıcı testlerinin başlaması, yakında herkesin WhatsApp’ın bu yeni imkanından faydalanabileceğini gösteriyor.

Burada “yakında” ifadesinin “birkaç ay içinde” anlamına gelebileceğini de belirtmek gerekiyor. En azından WhatsApp’ın geçmiş dağıtım süreçleri bunu gösteriyor. WhatsApp’ın yeni özelliklerin tüm kullanıcılara sunulması konusunda en temkinli platformlardan biri olduğunu belirtmekte fayda var.

whatsapp son görülmeWhatsApp kullanıcıları son görülme durumlarını herkese veya sadece listelerinde kayıtlı kişilere gösterebiliyor. Ancak ileride seçilen kişilerden de son görülme durumunu gizlemek mümkün olacak. Bunun için “… haricinde kişilerim” seçeneğini işaretlemek gerekiyor. Dileyen kullanıcıların son görülme durumunu tamamen gizleyebileceğini belirtmekte fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER