Teknoloji

WhatsApp’ta silinen mesajları geri getirmek mümkün olacak

whatsapp kişi engelleme
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

WhatsApp silinen mesajları geri getirmeyi sağlayacak bir özellik üstünde çalışıyor. Bir mesajı yanlışlıkla sildiği için kendisine öfkelenenleri rahatlatabilecek bu özellik, WhatsApp’ın Android uygulamasında test ediliyor. Geri getirme özelliğinin şu an için sadece “Benden Sil” seçeneğiyle silinen mesajlarda kullanılabildiği görülüyor.

Bu özelliğin işleyişi bir hayli kolay görünüyor. Mesaj silindikten sonra ekranın alt kısmındaki “Mesaj silindi” yazısının yanında “Geri al” seçeneği görülecek. Bu yazıya dokunulduğunda silinen mesaj yeniden sohbet ekranında belirecek. Burada en önemli noktanın mesajın “Benden Sil” seçeneğiyle silinmiş olması gerektiğini hatırlatmakta fayda var.

WhatsApp için sürekli olarak yeni özellikler test ediliyor. Bu yeni özelliklerin büyük kısmı bir süre sonra tüm platformlarda kullanıcılarla buluşuyor. Mesajlara reaksiyonla karşılık verilebilmesi bunun en güncel örneklerinden biri olarak sayılabilir.

whatsapp silinen mesajları geri getirmeWhatsApp silinen mesajları geri getirme özelliğinin iOS testlerinin de yakında başlaması muhtemel görünüyor. Buna ek olarak, test aşamasının ardından silinen mesajları geri getirme özelliğinin daha kapsamlı bir hâle gelmesi de sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER