Manşetler

WhatsApp Messenger güncellemeyle iOS 7 tasarımına uyum sağladı

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın iOS 7’nin yenilenen tasarımına uygun hâle gelmesi nihayet gerçekleşti. Yeni yayınlanan güncellemeyle birlikte uygulama, iOS 7’nin yayınlanmasından yaklaşık üç ay sonra bu işletim sisteminin görünümüyle uyumlu bir arayüze kavuştu.

whatsapp-messenger-ios-7-031213

Yeni uygulamada beyaz renk ağırlıklı olarak kullanılırken yeni ikonlar ve sohbet baonları da kullanıcı arayüzünü daha sade ve gösterişsiz bir hâle sokuyor. Ayrıca yeni tasarımla birlikte çeşitli işlevsel değişiklikler ve yenilikler de yapılmış.

Yayın listeleri sayesinde sınıf arkadaşları, meslektaşlar ve arkadaşlarla toplu şekilde mesajlaşmayı kolaylaştıran uygulama konum paylaşımını da iyileştiriyor. Üç boyutlu harita görünümü, yerleri saklama ve mekan arama gibi konum işlevleri sunuluyor. Küçük resimlerin boyutunun büyütüldüğü güncelleme yeni bildirim sesleri ve uyarıları da içeriyor.

Öte yandan uygulama cihazınızın Ayarlar > Genel > Yazı Boyutu bölümünden ayarlanan yazı tipi büyüklüğünü kullanabiliyor. Engellenen kişilerin yönetimi için iyileştirilmiş bir kullanıcı arayüzü sunulurken, bir resmi göndermeden önce kırpmak da artık mümkün hâle geldi.

Güncellemeyi aşağıdaki iTunes App Store bağlantısı üzerinden indirebilirsiniz.

İlgili >> iTunes App Store [WhatsApp Messenger]

[Görsel – GSMArena]

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER