Teknoloji

WhatsApp Android uygulaması için yeni kamera arayüzü

whatsapp web

WhatsApp kullanıcıları için sürekli yeni özellikleri test ediyor. Dosya transfer limitinin 2 GB’a çıkması, yeni görüşme ekranı arayüzü ve mesaj reaksiyonları gibi yeniliklerin test edildiği daha önce ortaya çıkmıştı. WhatsApp Android uygulamasında başka bir görsel değişikliği daha test ediyor.

WABetaInfo sitesinin haberine göre, Android uygulamasının 2.22.1.2 sürümünün betası yeni bir kamera arayüzünü beraberinde getiriyor. Bu arayüz, WhatsApp iOS uygulamasında aylardır kullanımda olan kamera arayüzüne benziyor.

Yeni kamera çubuğuna ek olarak, güncelleme medya seçimi için yeni bir arayüzü de kullanıcıların karşısına çıkıyor. Şu an için sadece beta kullanıcılarının erişebildiği bu yeni arayüzün yakında tüm kullanıcılara açılması bekleniyor.

whatsapp androidWhatsApp Android uygulamasının en yeni beta sürümünde başka bir özellik daha test ediliyor. Bu özellik, kullanıcıların telefon rehberlerinde kayıtlı olmayan numaralarla yeni bir sohbet başlatmasını mümkün kılıyor. WhatsApp’ta kullanıcılar telefon rehberlerine kayıtlı olmayan numaralardan gelen mesajları yanıtlayabilseler de, doğrudan yeni bir sohbet başlatamıyor. Bu özellik sayesinde WhatsApp’ın SMS’in yerini aldığı gerçeği biraz daha kuvvetlenebilir.

whatsapp android

İLGİLİ HABERLER